Chambre d'Hôtes 'Villa Monceur'

Vogezen

gite, vogezen, vosges, chambres d hôtes, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk

Referentienummer: 88 - 0007

 

Contact

Chambre d'hôtes 'Villa Monceur'

Maud Fles en Jan Peter Wiersema

1 Roche d' Arma
88200 Remiremont
Vogezen - Frankrijk

www.villamoncoeur.nl

villamoncoeur@gmail.com

 


 

......................  

      

               

 

 

Villa Moncoeur is een klassieke villa in de zuidelijke Vogezen op 580 km van Utrecht, gelegen op de Calvarieberg van Remiremont. Sfeervol chambre d’hôtes, gastenkamers voorzien van alle comfort. Daarnaast een zwembad, sauna en meerdere terrassen. Smaakvol dineren in de grote salon of terras met gerechten van de streek en Elzasser wijnen.

De “Haut Vosges” zoals de zuid-Vogezen heten is de groene long van Frankrijk. Een ideaal gebied om te wandelen, te fietsen of met de auto een tochtje te maken. Maar ook klassieke welness in Plombieres, wijn proeven in de Elzas of de art deco van Nancy! Of gewoon lekker luieren op één van de terrassen, bij het zwembad of in de grote salon bij de open haard. Graag verwelkomen wij u in deze bijzondere omgeving. Om u te laten genieten van alles wat dit deel van Frankrijk biedt.

Wie zijn wij
Wij, Maud en Jan Peter, zijn de trotse eigenaars van Villa Moncoeur. Maud, van oorsprong verpleegkundige en onderwijskundige, heeft in Nederland altijd in de gezondheidszorg gewerkt als manager en adviseur. Bedrijfskundige Jan Peter werkte als manager en consultant vooral voor grote uitvoeringsorganisaties.

Sinds 2006 is bij ons “het roer omgegaan” en runnen we een chambre d’hôtes, in de Vogezen. In de wintermaanden reizen we de wereld rond, en gebruiken die tijd ook om vrijwilligerswerk te doen. Zo waren we in 2012 als 2013 in Suriname, om in het binnenland te helpen bij het ontwikkelen van “community based” tourisme langs de Boven Suriname Rivier. Vanaf 2014 hebben we het plan om in Tanzania actief te zijn.

Voor meer informatie zie onze site www.villamoncoeur.nl
 

 

 

Op vakantie naar Lotharingen (Lorraine) in Noord-Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in het departement de Vogezen!