Chambres d'Hôtes La Roseraie

Saône-et-Loire

Op vakantie naar Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Vakantiehuis of chambre d'hôte in de Bourgogne?

Referentienummer: 71 - 0008

 

Contact

Chambres d'hôtes La Roseraie

E. Hoogervorst en M. Schmidt
Le Bourg
71540 Lucenay L'eveque

www.laroseraie.nl


info@laroseraie.nl


.......................

                

 

 

 

Aan de oostelijke rand van de Morvan in het hart van Frankrijk, staan Ellen en Menno gastvrij voor u klaar voor een gezellige en culinaire beleving in hun charmante chambres d'hôtes.

Menno werkte bijna zijn hele leven al in de horeca, naast werkzaam te zijn als professioneel fotograaf. Ellen werd grootgebracht in de horeca-gelegenheden van haar familie. Sinds september 2011 zijn we samen met onze zoon Yoshua (en border-collie Nala) naar Lucenay L'Evêque gekomen om met ons eigen bedrijfje te beginnen.

Drie kamers in eigen stijl op de tweede verdieping met eigen sanitair en een gezellige gite aan het eind van de tuin geven de mogelijkheid om bij ons een aantal nachten te verblijven en te slapen op een goed matras. In ons restaurant kan een tafeltje gereserveerd worden op de openingsdagen donderdag tot en met zondag en op andere dagen verzorgen we voor onze gasten tables d'hôtes als zij dit wensen.

Onze locatie leent zich geweldig om heerlijk te wandelen (wandelgidsen en kaarten in onze bibliotheek), te fietsen (2 toerfietsen aanwezig), te relaxen (eigen sauna en hangmat in de tuin) en om aan cultuur te doen (Dijon, Auxerre, Cluny, Vézelay) of om de wijnstreken (côte d'Or, Givry, Mercurey, Chablis, St.Aubin etc.) te verkennen.

In ons restaurant hebben we een leuke wijnkaart en we serveren elke week een nieuw, zo vers mogelijk menu. Af en toe organiseren we een muzikale avond met een aangepast menu.

Ook voor kinderen, jonge gezinnen en zelfs voor mensen op doorreis is dit een heerlijke plek. Er is een ruime parkeergelegenheid, gratis gebruik van wifi en boeken en kaarten zijn te leen in onze bibliotheek. We zien er naar uit om u een keer te verwelkomen in La Roseraie. 

 

Op vakantie naar Bourgogne in Frankrijk? Heerlijk genieten van een sfeervole chambres d'hôtes of gîte?
La Roseraie in de oostelijk Morvan is een heerlijke vakantiestek voor een onvergetelijke vakantie in de Bourgogne!