'A-Rigaud'

Chambres d'hôtes en kleine camping | Haute-Saône

Op vakantie naar Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Gite of chambre d'hôte? Haute Saône Mulhouse Colmar

Referentienummer: 70 - 0003

 

Contact

A-Rigaud
Eric en Jenny Horstman

1 rue dessus de Rigaud
70120 Bourguignon lès Morey

Haute-Saône - Frankrijk

www.a-rigaud.nl


erichorstman@gmail.com  

.......................

                

                             

 

Chambres d'hôtes A-Rigaud is een tot Bed en Breakfast verbouwde oude wijnboerderij met 4 kamers en een kleine camping. Aan de rand één van de oudste dorpjes van oost-Frankrijk met een prachtig uitzicht over het ondergelegen dal.

A-Rigaud is uitstekend gelegen voor een overnachting onderweg langs de A31 tussen Nancy en Dijon. Een tussenstop ter hoogte van Langres, ongeveer 650 km vanaf Utrecht. De heuvelachtige omgeving met veel natuur en landbouw leent zich ook uitstekend voor een langere vakantie om heerlijk te wandelen en /of te fietsen.

Dagelijks bereiden wij een 3-4 gangen diner met zoveel mogelijk producten uit eigen biologische moestuin en uit de streek. We eten met de gasten ( de zogenoemde Table d’hôtes ) gezamenlijk op het terras met een prachtig uitzicht. Genieten van de gesprekken, de ontmoeting en zeker ook van de prachtige zonsondergangen.
Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn gelegen op de begane grond. Natuurlijk met alle ook het prachtige uitzicht.

Het genieten van de rust en stilte van deze omgeving, de heldere , schone lucht en de ongelooflijk mooie sterrenhemels vanwege het ontbreken van lichtvervuiling.
Eric en Jenny heten u graag van harte welkom in hun paradijsje: graag tot ziens op
A-Rigaud.

 

  

 

Op vakantie naar de regio Franche-Comté in Frankrijk? Of overnachten tussen Nancy en Dyon, vlakbij de A31?
Chambres d' Hôtes A-Rigaud biedt u 4 gastenkkamers, een vakantie-appartement en een boerderijcamping!