'La Paonne'

Gezellig en volledig ingericht vakantiehuis in de Morvan | Nièvre - Bourgogne

gite, limoges, parijs, chateauroux, a20, indre, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk, landelijk, kastelen

Referentienummer: 58 - 0005

Contact

Vakantie 'La Paonne'
Les Quatres Vents / Pierre Sèche
Bourgogne - Nievre
Frankrijk


www.lapaonne.com


horsspauwer@hotmail.com 
 

 

 

......................

          
                            

 

 

Het vakantiehuis La Paonne ligt nabij de gehuchten Les Quatres Vents en Pierre Sèche. De laatste anderhalve kilometer voert een kronkelende weg u omhoog naar het huis...... en dat is wat deze plek bijzonder maakt: het ligt hoog, wat een ruimtelijke ervaring en uitzicht met zich meebrengt.

De ruime tuin is volledig omheind, ideaal voor gezinnen met kinderen e/o huisdieren. Vanaf het balkon kijkt u uit over weilanden, bossen en het meer van Pannecière wat op 1,5, km afstand ligt. Het is het grootste en meest visrijke meer van de Morvan. De vissoorten zijn divers dankzij de kliffen, bomen, hellingen en onder water gelopen overblijfselen van oude dorpen van vóór het stuwmeer. U bevindt zich in het hart van het Regionale park van de Morvan.

Het dorpje Chaumard is op 1,5 km. afstand. Daar is een postkantoortje, VVV, restaurant met terras, en een winkeltje waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en vers brood. In Chateau Chinon (14 km), de hoofdstad van de Morvan, vindt u meerdere winkels en supermarkten (Lidl en Atac). Iedere zaterdagochtend is daar een kleine markt met lekkere verse groenten en fruit.

Een deel van het balkon is in juni 2012 een ruim terras geworden, waar u heerlijk en ruim met 4 personen kunt zitten en genieten van het uitzicht op Chaumard.


Vakantiehuis huren Morvan Bourgogne Frankrijk

 

Op vakantie naar Bourgondië in Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in het departement Nièvre!