'Domaine de Velotte'

Chambres et tables d'hotes & minicamping in de Morvan | Nièvre - Bourgogne

gite, limoges, parijs, chateauroux, a20, indre, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk, landelijk, kastelen

Referentienummer: 58 - 0007

Contact

Chambres et tables d'hotes, minicamping Domaine de Velotte

Will en Mandy Linders
la Montée
58140 Brassy
Nièvre - Frankrijk

www.develotte.com


info@develotte.com

 

......................

          
                            


 

 

Het bos- en waterrijke gebied in het midden van Frankrijk; de Morvan, biedt vele mogelijkheden tot activiteiten maar ook rust en schone lucht! Bij ons kunt u gebruik maken van de vele wandel of mountainbikeroutes, zwemmen in een van de vele meren met zandstrandjes, watersporten zoals waterskieen, raften, zeilen of canoen. Geniet ook van lekker picknicken, een boek lezen langs een van de vele riviertjes of met een prachtig uitzicht bovenop een heuveltop.

Met Chambre d'hotes verblijft u in een ruime,lichte,comfortabele kamer met eigen douche,toilet en terras. Er is Wifi in de gemeenschappelijke ruimten; wij hebben gekozen voor een stralingsvrij slaapgedeelte. U kunt s'avonds aanschuiven aan onze table d'hotes op het grote terras of de zonnige serre.

Onze minicamping ligtlager gelegen; beschut met een prachtig uitzicht en is bedoeld voor 6 plaatsen eventueel met electriciteit.Verder is er een toiletgeboux met 2 ruime warme douches (gratis), 2 ruime wc'c en een afwasplaats. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een klein bad op warme dagen. De kamers en gebouw zijn helemaal! aangepast voor rolstoelgebruikers; de camping voor 85%.
 minicamping Morvan Frankrijk 

Op vakantie naar Bourgondië in Frankrijk? Genieten van de prachtige natuur in de Morvan? 
Domaine de Velotte biedt u rust en sportieve activiteiten voor een onvegetelijke vakantie in Frankrijk!