La Perle d'Anrosey

Chambres d'hotes in de Haute-Marne voor vakantie óf overnachting!

overnachten in frankrijk vakantie vieren in frankrijk haute marne chambre d'hôtes dyon langres

Referentienummer: 52 - 0004

 

Contact

La Perle d’Anrosey
Egbert Brehm en Ilja Tammen
15 rue du Dr Vauthrin,
52500 Anrosey
Frankrijk

tel: 00 33(0)325 882001

ebrehm@orange.fr  
 

www.laperledanrosey.nl

.......................

                  

 

 

 

Chambres d’Hôtes La Perle d’Anrosey; Op slechts een half uur van de autoroute du soleil maal mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag!

La Perle d'Anrosey is een groot 19-de eeuwse landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey in de Haute- Marne, op de grens van de Bourgogne en Vogezen. Het heeft een rijke geschiedenis als wijnhuis voor de legers van Napoleon. De ruime gastenkamers, de authentieke details, de grote parkachtige tuin; alles ademt rust en historie.

Het terras, en een natuurlijke vijver met bron nodigen u uit om te ontspannen, en te genieten van het fantastische uitzicht over de Vallée de l'Amance.
Begin uw vakantie al direct op 650 km van Utrecht, Anrosey ligt tussen Nancy en Dijon ter hoogte van Langres en is daarmee een goede locatie voor een overnachting onderweg.

La Perle d'Anrosey beschikt over vier ruime gastenkamers, elk met antiek parket, comfortabele bedden en hoge ramen. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met wastafel, toilet, douche of bad. Table d’Hôtes, u kunt elke avond bij ons aanschuiven aan de gastentafel, waar wij een drie gangen menu serveren inclusief wijn en koffie.Overnachten Noord-Frankrijk

Overnachten tichting Zuid-Frankrijk 

 

Op vakantie naar de regio Champagne-Ardennen in Frankrijk? Overnachten in Noord-Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in de Haute-Marne!