Chambres et tables d’hôtes La Combette 

Lozère

 

Referentienummer: 48 - 0001

 

Contact

Chambres et tables d’hôtes
La Combette


Dominique
48190 le Bleymard
Lozère - Frankrijk

www.lacombette.com


lacombette@hotmail.fr

......................

                            

 

 

Als U een aangename plek zoekt binnen een huiselijk kader en in een prachtige natuur, dan kunnen wij, een Nederlands stel dat al lang in Frankrijk woont, U dat in onze prachtige villa (unieke architectuur gecombineerd met veel lichtinval), La Combette genoemd, bieden.

Daarnaast zijn onze maaltijden, met produkten van eigen fabrikaat en uit de streek bepaald niet te versmaden ! La Combette is gelegen op 1060 meter aan de rand van de Cevennen en aan de voet van de Mont Lozère, met de Gorges du Tarn binnen bereik.

Het huis
Wanneer u zich op ons terras installeert, komt u tot rust met het gekabbel van de rivier de Lot op de achtergrond. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op een oude priorij en het omringende landschap.

Om uw verblijf te veraangenamen staan boeken en diverse documentatie zoals wandelgidsen en folders over bezienswaardigheden en excursies tot uw beschikking. De orginele architectuur van ons huis biedt zowel buiten als binnen verrassingen; gedurende 30 jaar werken in verschillende Afrikaanse landen hebben we veel interessante objekten verzameld.

Te La Combette, omgeven door 2 hectare glooiend weideland, hebben wij chambres d’hôtes in een gastvrij kader, met mogelijkheid tot meetafelen in een ruime living met enorme open haard. De grote schuifpui komt uit op het terras met een geweldig uitzicht op de omringende heuvels.


Chambres d'Hôtes La Combette in de Lozère presenteert u 4 comfortabele gastenkamers.
 

 

 

Op vakantie naar Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk? Of zoekt u een overnachting?
Chambres d'Hôtes La Combette in de Lozère presenteert u 4 comfortabele gastenkamers.