'Le Chant du Verdier'

Luxe gîtes en chambres d’hôtes | Lot - Frankrijk

gite, tarbes, lourdes, pyreneeën, chambres d hôtes, overnachten in frankrijk, op vakantie naar frankrijk frankrijk, vakantie in frankrijk

Referentienummer: 46 - 0003

 

Contact

Le Chant du Verdier
Gîtes & Chambres d'hôtes

Thera de Rijk
Le Verdier
46160 Cajarc

Lot - Frankrijk
 


www.lechantduverdier.com


contact@lechantduverdier.com


 

........................

                              

             

 

Zin in een bijzondere en ontspannende ervaring? Bezoek dan le Chant du Verdier! Dit landgoed ligt op één van de bergplateaus in het prachtige natuurgebied van Les Causses du Quercy, in het stroomgebied van de rivier de Lot.

Het landgoed staat op ruim drie hectare grond en maakt deel uit van het gehucht Le Verdier in de gemeente Cajarc. Midden tussen de zo typerende lage eikenbossen, glooiende valleien, prachtige vergezichten, eeuwenoude wasplaatsen en verborgen bronnen biedt het landgoed een oase van rust, ruimte, natuur en inspiratie.

Op het landgoed Le Chant du Verdier zijn twee sfeervolle en volledig uitgeruste gîtes en twee luxe chambres d’hôtes te huur. Het (gezamenlijk met ons te gebruiken) privé-zwembad (10x5) met ruim zonneterras en ligbedden is voor de gasten de hele dag toegankelijk.

Het landgoed is omringd door een zorgvuldig onderhouden tuin waarin lavendel, olijfbomen, rozemarijn, seringen, vijgen- en fruitbomen, rozen- en vlinderstruiken zorgen voor alle kleur en en geuren.

Vakantiehuis Le Chant de Verdier is een heerlijk vakantieadres in het departement Lot in Zuid-Frankrijk!


Op vakantie naar de regio Midi-Pyreneeën in Frankrijk? Overnachten of op vakantie in het departement Lot?
Vakantiehuis Le Chant de Verdier is een heerlijk vakantieadres in het departement Lot in Zuid-Frankrijk!