Domaine Peyssoulé

Chambres d'hôtes in de Haute-Garonne

gite, tarbes, lourdes, pyreneeën, chambres d hôtes, overnachten in frankrijk, op vakantie naar frankrijk frankrijk, vakantie in frankrijk

Referentienummer: 31 - 0001

 

Contact

Domaine Peyssoulé
Chambres d'hôtes


Bernard de Kock
31310 Montbrun Bocage
Haute-Garonne
Frankrijk


www.peyssoule.com


senbdekock@orange.fr

 

........................

                              

            

 

 

Graag vertellen wij u wat meer over onze chambres d'hôtes en ons plekje, hier in het zuiden vanFrankrijk. Ons domaine van 7.5 hectare is gelegen op ongeveer 60 kilometer ten zuiden van Toulouse, op de rand van de Haute-Garonne en de Ariège, waar de lucht zuiver is en de natuur wonderschoon. Dit gebied is één van de minst bevolkte gebieden van Frankrijk en wordt, vanwege zijn lieflijke heuvels en kleine weggetjes, ook wel “het Toscane van Frankrijk” genoemd. Daarnaast is er hier een mild klimaat met heerlijke zomers en gematigde winters.

Onze dichtstbijzijnde buren wonen op bijna een kilometer afstand en vanaf onze terrassen kijken wij vele tientallen kilometers in de Pyreneeën en zien slechts een glooiend landschap, bossen en hier en daar een verre boerderij. Hier hoor je nog de stilte en ruik je de natuur. Rust en uitrusten gaan hier hand in hand met sportieve en culturele mogelijkheden. Zo kunt u in de winter naar de Pyreneeën en met een uur op de ski’s staan of allerlei andere sporten doen.

Daarnaast ligt het Katharen land met z’n vele kastelen en z’n mysterieuze mythen om de hoek. Over de diverse wijngebieden nog maar niet te spreken.

Wij hebben getracht om onze Chambres d’Hôtes net zo in te richten als dat wij dat zelf graag zouden aantreffen als we op reis zijn in het franse land en zijn door Zoover Holiday Reviews gekozen tot 4e beste Chambres d’Hôtes van Frankrijk 2012.

Kortom, wij zijn trots op ons stekje en zouden dat graag met u willen delen !

U bent van harte welkom!
Sylvia & Bernard de Kock

Domain Peyssoulé is een heerlijk vakantieadres in het departement Haute-Garonne in Zuid-Frankrijk! 

Op vakantie naar de regio Midi-Pyreneeën in Frankrijk? Overnachten of op vakantie in een authentiek domain?
Domain Peyssoulé is een heerlijk vakantieadres in het departement Haute-Garonne in Zuid-Frankrijk!