'Les Fouillarjoux'

Chambre d'hôte en gîte in de Dordogne | Frankrijk

 

Referentienummer: 24 - 0009

 

Contact

Les Fouillarjoux
Chambre d'hôte & gîte
24800 St Romain et St Clément

Dordogne - Frankrijk
 

www.lesfouillarjoux.nl

 

info@lesfouillarjoux.nl

.......................

                

  

 

Welkom op Les Fouillarjoux! Op deze mooie, landelijke plek in de Dordogne ervaart u het Franse leven zoals het hoort te zijn en het is een ideale plek voor een ontspannen vakantie.

U kunt onze gite huren (4 personen) of logeren in één van de twee gastenkamers. Een paar keer per week kunt u aanschuiven aan onze table d´hotes. U geniet dan van een heerlijke 4-gangen maaltijd waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van biologische (streek)produkten en rekening houden met uw dieetwensen.

Onze royale tuin is mooi aangelegd waarbij ruimte genoeg is voor iedereen. Het heerlijke zoutwaterzwembad is verwarmd, de jeu de boulesbaan ligt te wachten op sportieve gasten en overal hebben we zitjes staan...om te luieren... om te mijmeren over het Franse leven...om te lezen...of om gewoon niets te doen! Onze kippen scharrelen over het hele terrein en komen graag kijken of er nog broodkruimeltjes overblijven. Ons varken is dol op aandacht en eet heel graag alle restjes op.

De omgeving leent zich uitstekend voor het bezoeken van sfeervolle stadjes of lokale markten. U kunt ook lekker ronddwalen in het historische centrum van Perigueux en musea bezoeken. Maar ook op sportief gebied is er van alles mogelijk: wandelen, fietsen, golfen, vissen of kanoen. En uiteraard helpen we graag met het uitkiezen van leuke uitstapjes of het uitstippelen van mooie wandelroutes.

Anton en Diana verwelkomen u graag als gast: bienvenue aux Fouillarjoux! 


Les Fouillarjoux biedt u een fijne gastenkamer of een compleet ingericht vakantiehuis. Ontdek de Dordogne!
 

Op vakantie naar de regio Aquitanië in Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Les Fouillarjoux  biedt u een fijne gastenkamer of een compleet ingericht vakantiehuis. Ontdek de Dordogne!