Moulin de Fontalbe
Chambre d'hôte en gîte in de Dordogne

 

Referentienummer: 24 - 0006

 

Contact

Moulin de Fontalbe
Chambre d'hôte en gîte

Wout Bekelaar
Moulin de Fontalbe
24440 Saint Avit Senieur
Dordogne - Frankrijk

 

www.fontalbe.eu

info@fontalbe.eu  

.......................

           

                

 

Welkom op Moulin de Fontalbe!

'Le Moulin de Fontalbe' werd in 1760 door een molenaar gebouwd langs het riviertje 'La Couze' en er is in deze watermolen ongeveer 150 jaar graan gemalen voor de bakkers van Saint Avit Sénieur en omringende dorpjes. Begin 1900 veranderde de nieuwe eigenaren de functie van Fontalbe in een forelenkwekerij. Fontalbe is dan ook in de omgeving tot op vandaag nog bekend door velen die gewend waren met hun ouders te komen vissen in de molenvliet. Voor de liefhebbers is dit uiteraard nog steeds mogelijk.

Sinds 30 jaren is Fontalbe een woonhuis geworden waar wij zelf reeds 5 jaren met heel veel plezier wonen. Het terrein is 6,3 ha. groot en Fontalbe is omringd door velden, bossen en water waar u alle rust en ruimte zult vinden voor een prettig verblijf. Wij kwamen in 2010 op het idee de ruime logeerkamer die wij hebben te verhuren. Door de gezelligheid en enthousiasme van onze gasten hebben wij besloten het idee verder uit te breiden.

Inmiddels hebben wij de ZOOVER Award 2012 Highly Recommended mogen ontvangen. Onze chambre d'hotes biedt een mooie ruimte van 52 m2 waar indien gewenst een extra bed in geplaatst kan worden.

Voor verdere details bezoek onze website
www.fontalbe.eu.
 

Moulin de Fontalbe in de Dordogne is een heerlijk vakantieadres in Zuidwest-Frankrijk!
 

Op vakantie naar de regio Aquitanië in Frankrijk? Chambre d'Hôte of Gîte?
Moulin de Fontalbe in de Dordogne is een heerlijk vakantieadres in Zuidwest-Frankrijk!