Domaine Rastaillou
Chambres d'hôtes en gîtes in de Dordogne

 

Referentienummer: 24 - 0004

 

Contact

Domaine Rastaillou
Chambres d'Hôtes & Gîtes


Peter & Leontine Hootsen
Rastaillou
24480 Salles de Cadouin

www.rastaillou.com


info@rastaillou.com 

.......................

           

                


  

Te midden van 5 ha. grasland, omzoomd door bossen, bevindt zich "Rastaillou": een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar oorspronkelijke gastvrijheid, serene rust, een nog werkelijke natuur, en een geweldige omgeving u een (h)eerlijke vakantie garanderen!

Rastaillou heeft 4 comfortabele kamers (2x2, 1x3 personen) met eigen sanitair, 2 gîtes (1x6, 1x2 personen) met eigen terras, 4 luxe tenten (4x 4 personen) en een klein kampeerterrein (2-4 plaatsen). Voor de allerkleinste gasten zijn er kinderenbedjes, -stoelen en –tentjes beschikbaar.

Voor het “vermaak” is er een zwembad (12x6 meter), een jeu de boules baan met verlichting, een zandbak, een kinderspeeltoestel, een kinderspeelkasteel,  en een badmintonveldje.

Wij, Leontine & Peter Hootsen, zullen u graag laten delen in onze liefde voor de geweldige Périgord Noir en u informeren over de vele mogelijkheden die deze streek prachtige u biedt. Tijdens de zomermaanden zijn er overal in de nabije omgeving muziek- en theaterfestivals, concerten, openluchtvoorstellingen en markten.

Chambres d'hôtes en gîtes in de Dordogne
 

Op vakantie naar de regio Aquitanië in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Domaine Rastaillou in de Dordogne is een heerlijk vakantieadres in Zuidwest-Frankrijk!