'Domaine d'Essendiéras'
Twee kastelen bieden u een fantastische ambiance!

 

Referentienummer: 24 - 0008

 

Contact

Domaine d'Essendiéras
Ellen Bakker

lieu dit Essendieras

24160 St Medard d'Excideuil

Dordogne - Frankrijk

www.essendieras.nl


info@essendieras.nl


......................

           

                

 

Domaine d'Essendiéras is een prachtig aangelegd vakantiedomein (400 HA) met twee indrukwekkende kastelen en een mooie uitdagende 9-holes golfbaan midden in het groene hart van de Dordogne. Aangezien het domein heerlijk ruim en landelijk is loop je elkaar zeker niet voor de voeten en kun je in alle rust genieten.

De twee kastelen die het landgoed domineren vormen samen met de bijgebouwen een gesloten binnenplaats: een fantastisch middeleeuws decor waar in de zomermaanden regelmatig live muziek wordt gespeeld en waar aan lange tafels gegeten en gedronken wordt.

Met de restauratie werd zoveel mogelijk de oorspronkelijke functie van de gebouwen bewaard. Zo vindt u de originele stallen, de smidse, de timmerwerkplaats, de tabakszolder, en ga zo maar door.

Waar u ook kijkt; de doorkijkjes, vergezichten en schitterende kleuren in ieder jaargetijde geven u een blijvende herinnering aan Domaine d'Essendiéras. Een fijne omgeving om enkele nachten te verblijven, uw vakantie te vieren, een trouwfeest te houden of een seminar te organiseren.


Kasteelovernachting of vakantie op een kasteel in de Dordogne - Frankrijk

 

Op vakantie naar de regio Aquitanië in Frankrijk? Overnachten in een middeleeuws kasteel?
Domaine d'Essendiéras is een heerlijk vakantiedomein in Zuidwest-Frankrijk!