Gîte Chez Mémé Delphine en

Chambres et Table d'hôtes Veï  Lou Quéri

Creuse

 

Referentienummer: 23 - 0001

 

Contact

Gîte Chez Mémé Delphine

Chambres et Table d'hôtes Veï Lou Quéri

 

3, Route du Geay

 

23220 Moutier-Malcard
 

www.veilouqueri.com/nederland/gite.htm

 

corrieron@wanadoo.fr

............................

                                      

 

 

Onze gîte is smaakvol ingericht, wordt centraal verwarmd en is van alle gemakken voorzien. Er zijn twee tweepersoons slaapkamers (12 en 10 m2) met een gezamenlijke badkamer (4 m2) met douche, wc en wastafel.  De kamer meet 18 m2 en heeft een zit-, eet- en keukengedeelte met kookplaat, koelkast, oventje en vaatwasser. Er is een tv/dvd- en een radio/cd-speler. Het totale complex staat op 3500 m2 grond, is aan drie zijden omgeven door tuin en weiden en heeft een binnenhof.

De gîte kijkt uit op de cour (binnenhof) en op het - overigens rustige - weggetje langs ons huis. Huurders hebben een eigen intieme tuin tot hun beschikking, maar mogen natuurlijk ook gebruik maken van de cour en de tuin van het grote huis. De tuinen geven een prachtig uitzicht op de omringende valleien van de Creuse. In de gîte mag niet worden gerookt.

In hun mooie en smaakvol ingerichte ‘maison de caractère’ bieden Corrie en Ron de gelegenheid te logeren à la Chambre et Table d’Hôtes. Er staan u 5 comfortabele kamers met eigen badkamer ter beschikking, evenals een zit/-eetkamer, bibliotheek en een grote parkachtige tuin. Mogelijkheid tot gebruik van de avondmaaltijd met gastheer en –vrouw. Ook hier mag binnen niet worden gerookt.

Zowel de gîte als de chambres d’hôtes zijn een oase van rust en een uitstekende plek om de Creuse en de Indre te ontdekken, wandelend, per fiets/atb of gemotoriseerd.

Overnachten in Frankrijk? In de Creuse? Chambre d'Hôte of Gite? Hier vindt u dé overnachtingsadressen van Frankrijk!

Overnachten in Frankrijk? In de Creuse? Chambre d'Hôte of Gite? Hier vindt u dé overnachtingsadressen van Frankrijk!

 

Op vakantie naar Limousin in Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in de Creuse!