Chambres & Table d'Hôtes Villa Vallière  

Creuse

 

Referentienummer: 23 - 0004

 

Contact

Chambres & Table d'hôtes

Villa Vallière

 

24 Grande Rue
23120 Vallière
Creuse - Frankrijk


www.villavalliere.com


info@villavalliere.com


......................

                 

 


 

 

Villa Vallière – Vakantie in het groene hart van Frankrijk: Onze karakteristieke ruime villa (een voormalige meisjesschool uit 1892) in Vallière, met veel ruimte en privacy, is het perfecte startpunt voor uw ontdekkingsreis van het plateau de Millevaches.

De omgeving is bijzonder geschikt voor het ondernemen van wandel- en fietstochten (in het departement la Creuse zijn meer dan 2500 km wandelroutes beschikbaar). Wij hebben wandelkaarten en -routes van de regio ter beschikking en daarnaast door ons zelf uitgezette wandelroutes.

Verder is een bezoek aan Aubusson (tapijtindustrie op de Erfgoederenlijst van Unesco) of andere karakteristieke stadjes en bezienswaardigheden aan te bevelen. En natuurlijk Lac de Vassivière, 1.000 ha groot en met veel watersport en andere mogelijkheden. U ziet, voor elk wat wils!

Ons huis heeft vijf gastenkamers. Het zijn ruime, smaakvol ingerichte kamers met een eigen badkamer en voorzien van hedendaags comfort. Verder is er de mogelijkheid om thee en Nespresso koffie te zetten.

Bent u geïnteresseerd in een omgeving met schone lucht en ongerepte natuur in combinatie met rust, ruimte en culinaire verwennerij, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U bent van harte welkom voor een ontspannen vakantie, maar uiteraard ook voor een korte tussenstop op doorreis.

Bienvenue, Annemieke & John Neurink-Keus, Anita Keus en Brynoche


Chambres et Table d'hôtes Villa Vallière  in de Creuse is een heerlijk vakantieadres in Frankrijk!
 


Op vakantie naar Frankrijk? En op zoek naar een sfeervolle Chambres et Table d'hôtes?

Chambres et Table d'hôtes Villa Vallière in de Creuse is een heerlijk vakantieadres in Frankrijk!