'Moulin des Jarasses'

Uniek(e) Verblijven in het Groene hart van Frankrijk | Creuse - Limousin

 

Referentienummer: 23 - 0006

 

Contact

Moulin des Jarasses
Andries & Judith Raven
23700 Le Compas
Limousin, Creuse
Frankrijk

www.moulindesjarasses.com

info@moulindesjarasses.com
 

 


........................
 

                       

 

 

 

In het hart van Frankrijk in de Limousin ligt Moulin des Jarasses, een opnieuw ontdekt juweeltje voor levensgenieters die op zoek zijn naar rust, ruimte en het echte Frankrijk. Gastenverblijf 'Moulin des Jarasses' bestaat uit een terrein van maar liefst 7.5 hectare, met daarop twee watermolens van 200 jaar oud, een authentieke molenaarswoning en een voormalige een graanschuur. Over het terrein loopt het riviertje la Noisette. Het terrein, dat een paar jaar geleden werd gebruikt als 'Colonie des Vacances' voor Parijse schoolkinderen, is inmiddels omgetoverd tot een bijzonder vakantieverblijf waar je altijd verblijft in rust en in de stijl van het land.

Wie Moulin des Jarasses zegt, zegt: ruim opgezette kampeerplaatsen, unieke verblijven, overweldigend natuurschoon en ongekende gastvrijheid. In mei 2010 heeft 'Moulin des Jarasses' haar poorten geopend voor haar gasten. Kun jij ook niet wachten om te genieten van kraak verse broden rijkelijk belegd met overheerlijke Franse brie en een goed glas Franse wijn? Bel of mail ons en wij verwelkomen je graag!

Ons gastenverblijf bestaat uit verschillende soorten verblijven, voor elk wat wils. Gte, ronde safari tenten zowel als op een prachtige locatie in het bos als op het veld, safaritenten de luxe (met eigen toilet, stromend water in keuken en houtkachel), stoere belltenten en ruime (niet afgebakende) campingplekken in en om de fruitboomgaard.

Meer informatie over de tarieven, foto indrukken, gastenboek, de omgeving, u vindt het allemaal terug op onze site: www.moulindesjarasses.com
.
 

 

Op vakantie naar Limousin in Frankrijk? Heerlijk vertoeven op een ruim opgezette camping of vakantiehuis (gte)?
Ontdek het prachtige groene departement Creuse vanaf Moulin des Jarasses, een aanrader!