Gîte Le Grand Pont

Vakantiehuis in de Corrèze | Midden-Frankrijk

 

Referentienummer: 19 - 0002

 

Contact

Gîte Le Grand Pont
E. Beenakker / F. Jansma

 

19130 Mailhac
Corrèze - Frankrijk

 

Mobiel: +31 6 2880 3208

Website
: www.legrandpont.nl
 

Email: fritsi@xs4all.nl ............................
 

               

 

 

 

Gîte Le Grand Pont is een zeer vrij gelegen vakantiewoning in het rustige Corrèze. Houdt u van rust en Frankrijk dan is dit een ideale vakantiestek. De sfeervolle gîte (voormalige boswachterwoning) ligt midden in de weidse natuur en is van alle gemakken voorzien, inclusief een bad met panoramaraam! Om de gîte heeft u voldoende ruimt (2 terassen) en een prachtig uitzicht. Ook is er de mogelijkheid om in een vuurpot een vuurtje stoken.

De omgeving biedt tal van mogelijkheden. Bezoek Pomapdour met haar renbaan en chateau of ga voor een verkoelende duik naar het zwemmeer Lac de Pontcharal in Vigeois. Ook het in de oorlog door de Duitsers geplunderde dorp Oradour-sur-Glane is vanaf Le Grand Pont te bezichtigen. De directe omgeving van de gîte leent zich om wandelend te verkennen: direct van Le Grand Pont start er een fraaie wandeling. 's Avonds kunt u vaak genieten van een betoverende sterrenhemel!


Vakantiehuis Le Grand Pont in de Corrèze biedt u een sfeervolle en rustige vakantie in de Corrèze - Midden-Frankrijk! width=

 

Op vakantie naar Limousin in Frankrijk? Zoekt u een vakantiehuis midden in de fraaie natuur van de Corrèze?
Vakantiehuis Le Grand Pont in de Corrèze biedt u een sfeervolle en rustige vakantie in Midden-Frankrijk!