Camping la Plaine

Aveyron | Midi-Pyrenees

gite, aveyron,albi, toulouse, gite, chambres d hôtes, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk

Referentienummer: 12 - 0002

 

Contact

Camping La Plaine

Ruud Roozendaal en Leida Vaandering

Le Bourg
12300 Saint Parthem
Midi-Pyrenees - Frankrijk 

 

www.camping-laplaine.com
 
info@camping-laplaine.com


 

......................

                              

                          

 

 

 

Nee, nu eens geen gastenkamer of een vakantiehuis, maar een camping.

Maar wel een camping met zeer comfortabele huurtenten. Onze compleet ingerichte De Waard Tenten (type Vergrote Zilvermeeuw)zijn geschikt voor twee volwassenen met 4 kinderen of voor 4 volwassenen. De tenten beschikken over goede matrassen, gasstel, kookspullen, koelbox, serviesgoed en een luxe tafel met 6 stoelen. Het enige dat u zelf mee moet nemen is het beddengoed en kussens. Verder natuurlijk uw eigen spulletjes inclusief handdoeken en theedoeken. De tenten staan verspreid over de camping op mooie grote plaatsen, zodat u voldoende privacy zult hebben, maar tevens kunt u genieten van het gezellige campingleven.

Op de camping hebben wij een bar en een restaurant, waar u eventueel ook kunt ontbijten met verse croissants en stokbrood. Verder een verwarmd zwembad, tennisbaan en een speeltuintje voor de kinderen. Voor de kinderen is er in het hoogseizoen ook elke morgen kleinschalige animatie, zodat u zich met een bakje koffie rustig terug kunt trekken. Verder maakt u gebruik van het camping sanitair uiteraard met gratis warme douches.

Is dit niet luxe genoeg, bestaat er ook een mogelijkheid safaritenten te huren met privé sanitair. Dit doen wij echter niet zelf, maar gaat via Tentensuite. Is het allemaal te luxe, kunt u ook met uw eigen tent of caravan komen kamperen. Niet onbelangrijk is dat u altijd uw hond mee kunt nemen, ook in de verhuuraccommodaties.

Kijkt u eens op onze website naar de mogelijkheden in dit prachtige gebied, dat zich uitstekend leent om te wandelen en te fietsen en om cultuur te snuiven.

Ruud, Leida en Beau (onze Oudduitse Herder) heten u van harte welkom.

 

Op vakantie naar Zuid-Frankrijk in het departement Aveyron? De Waard tent huren op een fijne camping?
Camping la Plaine biedt u een scala aan vakantiemogelijkheden kijk snel op:
www.camping-laplaine.com!