Ferme Les Costes

Een natuurplek in de Ardèche

gite, ardeche,gite, chambres d hôtes, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk

Referentienummer: 07 - 0004

 

Contact

Ferme Les Costes
Marjorie Schreuder
Les Costes
07160 Nonieres
Ardeche - Frankrijk
 

www.ferme-les-costes.com

 

ferme.les-costes@wanadoo.fr

 

......................

 

 

                     

Op een prachtige natuurplek in de Ardeche (Z-Frankrijk) bieden wij u de rust van de bergen, het ochtendgezang van de vogels en de sfeer van de authentieke ardechoise huisjes van Ferme Les Costes.

Een van oorsprong klein gehucht in het noorden van de Ardeche dat zeker 350 jaar oud is, werd in 1999 per toeval ontdekt door Marjorie Schreuder, de oprichtster en bewoonster. Het boerengehucht bestond indertijd hoofdzakelijk uit oude ruïnes en een verwaarloosd kastanjebos.

Inmiddels zijn alle negen huisjes gerestaureerd, wordt het bos onder handen genomen en is er een zwembad aangelegd. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes gerealiseerd – waaronder een drietal dansvloeren – die ook voor andere doeleinden, zoals yoga, tai chi maar ook als feestruimte kunnen worden gebruikt.

Er is een camping rural met enkele caravans zodat er voor ongeveer 50 personen (slaap)plaats is. Het bijzondere van Ferme les Costes is vooral gelegen in het feit dat er voor u gekookt wordt en wel een mondiale cuisine die vooral biologisch-vegetarisch is, maar ook rekening kan houden met diverse dieten.
 
Ferme Les Costes organiseert wandelvakanties in het voor- en najaar, muziekevenmenten en danscursussen. Verder is deze plek uitermate geschikt als groepsaccomodatie voor bruiloften, reunies en familievakanties.
 

Ferme Les Costes biedt u negen vakantiehuisjes en enkele rustige kampeerplekken. Ontdek de Ardèche!


 

Op vakantie naar Zuid-Frankrijk? Ardèche? Chambres d'Hôtes, gîte of heerlijke kampeerplek?
Ferme Les Costes biedt u negen vakantiehuisjes en enkele rustige kampeerplekken. Ontdek de Ardèche!