'Les Blancards'

Sfeervolle gîtes in een rustieke omgeving | Ardèche - Frankrijk

gite, ardeche,gite, chambres d hôtes, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk

Referentienummer: 07 - 0010

 

Contact

Aris de Preter
Les Blancards
07110 Laurac en Vivarais
Ardèche - Frankrijk

W. www.lesblancards.com


E. info@lesblancards.com


......................                   
Een schitterend opgeknapt oud klooster, waarin verschillende gites, vele terassen, tuin met zwembad en buitenkeuken de formule zijn voor een heerlijke vakantie in de Ardèche

Gites van Les Blancards
Binnen het prachtige pand zijn er, naast verschillende kamers, drie ruime en sfeervolle gites aanwezig. (2, 4 en 6 persoons). De gites hebben allemaal een living, keuken en één of meerdere slaapkamers. Twee van de drie gites hebben een prachtig terras.
De gites zijn van alle gemakken voorzien. Zo hoeft u zelf niet te denken aan beddengoed, handdoeken of keukenartikelen. Voor alle drie de gites zijn natuurlijk alle faciliteiten van het huis, zoals zwembad, verschillende terrassen en de grote buitenkeuken ook beschikbaar. Voor de beschikbaarheid en tarieven van de verschillende gites kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Reiki en ontspanning
De gastvrouw op deze prachtige locatie is Reiki-master. Dit biedt u de kans om kennis te maken met Reiki, een behandeling te ondergaan of te kiezen voor een Reiki cursus. Naast Reiki worden er ook voetreflex massages en ontspanningsmassages aangeboden. De energie en warmte van Reiki binnen deze prachtige locatie maakt dat u zich direct thuis voelt, ook als u geen gebruik wil maken van deze faciliteiten.

Natuur en omgeving
Zowel in de tuinen van Les Blancards als in de nabije omgeving kunt u genieten van de prachtige natuur met een rijke flora en fauna. De omgeving dient zich perfect voor een mooie wandeling. Daarnaast staat de Ardèche bekend om zijn prachtige fiets en motor routes. In de omgeving zijn veel verschillende marktjes, maar ook mooie plaatsen als Aubenas, Avignon en Valence zijn de moeite waard om te bezoeken. Naast wandelen, fietsen en winkelen biedt de Ardeche ook veel watersportmogelijkheden en culturele bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Pont d'Arc.

 

 

 
 

Op vakantie naar Zuid-Frankrijk? Ardèche? Rustiek vertoeven in de omgeving van Ruoms?
 Les Blancards biedt 3 vakantiehuizen, een heerlijke vakantiestek in de Ardèche in Zuid-Frankrijk!