'La Garenne'


Camping onder Nederlandse leiding in de Ardèche | Zuid-Frankrijk

gite, ardeche,gite, chambres d hôtes, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk

Referentienummer: 07 - 0006

 

Contact

Camping 'La Garenne'
Nils Martojo & Judith van der Meer

Montée de La Garenne
07800 Saint Laurent du Pape
Ardeche - Frankrijk

www.campinglagarenne-ardeche.fr

info@campinglagarenne-ardeche.fr   


......................


                    

 


  

Onze camping, Camping La Garenne, is een middelgrote familiecamping met circa 120 plaatsen. U vindt ons halverwege het departement de Ardèche, in het verrassend mooie dal van de Eyrieux. De camping is gemakkelijk bereikbaar (15 minuten van de autoroute) en ligt op 5 minuten lopen van het dorpscentrum en aan de rand van het bos. Onze 120 plaatsen zijn speels aangelegd, deels op vlak terrein en deels in terrassen.

Het klimaat van het Eyrieuxdal is bijzonder gunstig. Door haar dwarsligging op het Rhônedal ligt het beschut tegen de harde Mistral, maar ook tegen de hete wind uit het zuiden. Een ideale plek voor de perzikcultuur die zich hier een eeuw geleden ontwikkelde en het dal elk voorjaar weer in een wolk van roze bloesem zet. Op 3 kilometer afstand van de camping ligt het middeleeuwse stadje La Voulte-sur-Rhône, waar elke vrijdagochtend een gezellige markt wordt gehouden bij het kasteel.

De heuvels rond La Garenne bieden volop gelegenheid voor prachtige wandelingen en fietstochten (voor de mountain-bike of racefiets), te beginnen vanaf de camping.
Ook is Camping La Garenne een uitstekend uitgangspunt voor schitterende autotochten rond het Eyrieuxdal, naar de Gorges van de Ardèche, het Plateau Ardéchois (de streek van de vulkanen), de Vercors en de Provence. We hebben er vele voor u beschreven.

In het hoogseizoen is er een omvangrijk recreatieprogramma voor alle leeftijden, maar ook in het voor- en naseizoen heeft u de keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder jeu de boules-middagen, bridge-avonden, begeleide wandeltochten, wijnexcursies, etc.

Maar behalve dit alles hopen wij dat de camping u vooral gezelligheid biedt en een fijne, vertrouwde sfeer. Dat is voor u en voor ons belangrijk, en daar doen wij elk jaar weer, samen met u, ons uiterste best voor. Als u vagen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons te zoeken.
 
Wij heten u van harte welkom!
Nils Martojo en Judith van der Meer! 

Op vakantie naar de Ardeche in Zuid-Frankrijk? Zoekt u een gezellige camping onder Nederlandse leiding?
Camping la Garenne heeft een Nederlandse leiding. De camping telt 120 plekken, maar u kunt er ook een mobil-home of tent huren!