'les Glycines'

Gîtes en Chambres d'hôtes in het departement Alpes-de-Haute-Provence

overnachten in frankrijk vakantie vieren in frankrijk Alpes de hautes provence gite chambre d'hôtes

Referentienummer: 04 - 0004

 

Contact

B&B/Gîtes 'Les Glycines'

Sheila Kosters
1, Traverse de la Gare
04200 Mison
Alpes-de-Haute-Provence - Frankrijk

www.les-glycines.com

info@les-glycines.com

.......................

              
                   

      

 

Aan de rand van Mison-les-Armands in de Alpes de Haute Provence ligt Les Glycines, een herberg uit 1870. Wij hebben dit huis verbouwd tot chambres d'hôtes en gîtes, met respect voor de oorspronkelijk stijl. Het huis heeft aan de zuidkant een mooi, groot terras van 150 m2 onder een dak van blauwe regen (glycine) en een grote tuin deels in de schaduw van kastanjes en kersenbomen. In de tuin vindt u ook het zwembad met terras en ligstoelen. U kunt tijdens uw verblijf uw auto of motor in onze overdekte private parking parkeren.

Wij verhuren 3 tweepersoonskamers met ieder eigen sanitair. Daarnaast verhuren we twee gîtes, beide geschikt voor 2 tot 4 personen. Als u met meer personen bent, kunt u natuurlijk ook een gîte samen met een of meer kamers huren. Nog een mogelijkheid is de kamers en de gîtes samen als groepsaccommodatie te huren (totaal maximum 14 personen).

Aan onze gasten serveren wij 's ochtends ontbijt, natuurlijk kunnen de gasten die in de gîtes verblijven ook deelnemen aan het ontbijt. Een aantal keren per week verzorgen wij een "table d'hôte", waarbij u van regionale specialiteiten en wijnen kunt genieten. Op de dagen dat wij niet koken, kunt u als kamergast gebruik maken van onze goed uitgeruste zomerkeuken onder de blauwe regen of kunt u genieten van ons Plateau de Haute Provence. Meer informatie vindt u bij het onderdeel Eten en Drinken op onze website!

Bij individueel verblijf is Les Glycines minder geschikt voor kinderen tot 12 jaar, dit i.v.m. de rust die wij onze gasten enigszins willen garanderen.

 

Gîtes en Chambres d'hôtes in het departement Alpes-de-Haute-Provence

B&B/Gîtes 'Les Glycines' biedt u 2 gîtes en 3 gastenkamers in het departement Alpes-de-Haute-Provence! in Zuid-Frankrijk


 

Op vakantie naar Provences-Alpes-Côte-d'Azur in Frankrijk? Overnachten in Zuid-Frankrijk? Chambre d'Hôtes of Gîtes?
B&B/Gîtes 'Les Glycines' biedt u 2 gîtes en 3 gastenkamers in het departement Alpes-de-Haute-Provence!